Website ontwikkeling - Webdesign

Een fris design dat volgens de laatste trends is opgebouwd
Een overzichtelijke website en gemakkelijk te gebruiken.
Dat zijn maar enkele van onze betrachtingen.

Een aantal technieken die Milano Projects voor u kan inzetten:

Web ontwikkeling

Is mijn website ook gemakkelijk te gebruiken op een tablet of smartphone? Kan ik mijn prijzen zelf regelmatig aanpassen?

Web design

Is mijn website modern en komt het fris over? Mijn website moet beantwoorden aan strikte regels qua kleuren, lettertype, look & feel.

Website ontwikkeling

Bij een goed passend ontwerp is gebruiksvriendelijkheid belangrijk. U wilt uw bezoekers immers graag als klant verwelkomen. Daarom zorgen wij ervoor dat potentiƫle klanten de informatie en aangeboden producten op uw website steeds vlot terugvinden.

Hebt u al een grafisch ontwerp maar heb onvoldoende tijd of resources om alles als een gebruiksvriendelijk en gestructureerde website te laten werken en online te brengen? Geen nood, wij helpen u met alle plezier verder.

CMS

Een website is in de meeste gevallen niet statisch. Uw gegevens veranderen, u biedt nieuwe diensten of producten aan, u vindt dat de huidige informatie niet meer voldoet en wil dat graag zo snel mogelijk aanpassen. Gelukkig bestaan er nu Content Management Systemen, kortweg CMS genoemd. Een CMS, is een web-gebaseerde applicatie die eender welke gebruiker in de mogelijkheid stelt om de inhoud te wijzigen en te publiceren. U bepaalt zelf welke gebruikers toegang tot het CMS mogen hebben. De software plaatst de ingevoerde tekst automatisch in een vooraf gekozen lay-out. U hoeft dus alleen te denken aan de inhoud: wat wil u vertellen. De gekozen template zorgt ervoor dat alles er online goed uitziet, door content en design volledig te scheiden.

Webdesign

Hoe een website eruit ziet is minstens even belangrijk als hoe hij technisch functioneert. Uw website is vaak het eerste wat de buitenwereld van uw firma te zien krijgt. Een krachtig logo en een herkenbare huisstijl zorgen niet alleen voor een goede eerste indruk, maar wekken bovendien een vertrouwd gevoel op.

Een fris design dat volgens de laatste trends is opgebouwd, is een vanzelfsprekendheid. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en weten wat er hip is in webdesignland, zonder aan functionaliteit in te boeten. Een modern en toegankelijk design zorgt ervoor dat uw website nog verschillende jaren mee kan na ontwikkeling.

Een huisstijl vormt de rode draad doorheen uw online communicatie. We vertalen uw huisstijl naar het web en bepalen de juiste sfeer. Daarbij verliezen we de gebruiksvriendelijkheid, architectuur en dynamiek geen moment uit het oog.

Nog geen huisstijl? Geen nood, we bekijken samen met u de mogelijkheden.

Contact

GeĆÆnteresseerd?
We nemen binnen de 24u contact op.

Contacteer ons